fbpx

40 000€ lehti-ilmoitus

Et ikinä voi tietää…

Puhutaan vähän kesätöistä. En muista vuotta, mutta olin mopoikäinen, en kertaakaan kesätöissä käynyt, kokematon nuori poitsu. Ärsytti. Olin taas jäämässä ilman kesätöitä, ja elettiin jo kesäkuun ensimmäisiä päiviä. Päätin käyttää vielä viimeisen oljenkorren ja ostin lehdestä ilmoituksen itselleni, jossa ilmoitin hakevani töitä. Ilmoitukseen listasin mitä kaikkea voisin tehdä tyylillä: puutarhatyöt, maalaaminen jne. Käynnissä oli yhdet neuvottelut, mutta ajattelin kuitenkin, että en saa kyseistä paikkaa siivousyrityksestä.

Lehti-ilmoitus alkaa poikia

Sain parin päivän aikana 2 yhteydenottoa. Yhden rakennusyritykseltä ja yhden mummolta, joka kaipasi apua pihansa hoitamisessa. Sain lyhyiden neuvotteluiden jälkeen siivousyrityksestä töitä, mutta paikan saatuani selvisi, että olisin saanut myös rakennusalalta töitä. Tottakai olisin mielummin mennyt sinne, mutta luvattu mikä luvattu.

Se kesä meni sitten rappuja siivoillessa… 😁 ne hommat jäivät siihen kesään, vaikka yleiskunto hommasta kiittikin.

Seuraavana vuonna otin uudestaan rakennusyrittäjään yhteyttä. Tällä kertaa sain sieltä töitä.

Kävin kesän töissä maalaushommissa ja jo vuoden päästä minulla oli oma yritys ja toimin vanhan pomoni yhteistyökumppanina. Lue tästä tarkemmin miten ensimmäinen vuoteni yrittäjänä meni.

Ensimmäisen vuoden laskutus 40 000€

Et ikinä tiedä, mihin erilaiset asiat vievät sinut. Minut tämä yksi lehti-ilmoitus vei ennestään tuntemattomalle alalle yrittäjäksi. Näin voi käydä myös kenelle tahansa muulle, yksi yhteydenotto voi viedä ties minne. Toki tämä kaikki ei ollut ainoastaan lehti-ilmoituksen ansiota, mutta kun uskalsin tehdä siirron, se antoi alun tulevalle.